HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ 2021-2022 GÜZ

Sevgili öğrencilerimiz,

Bu anket, sizlerin fakültemizle ilgili görüşlerini almak ve memnuniyet düzeyinizi belirlemek amacıyla yapılmaktadır. Bu nedenle sizlerin görüş ve önerilerinize ihtiyaç duymaktayız.

Anketlerden elde edilen bilgiler kesinlikle anonim tutulacak olup, kimlik belirleyici ya da bildirici herhangi bir risk barındırmamaktadır. Anket sonuçları bilimsel amaçlı ve yönetimsel kararlar almada temel oluşturacaktır. Kişisel veriler üçüncü taraflarla paylaşılmayacaktır. Ankete vereceğiniz içten ve doğru cevaplar, sizlerin beklentilerini karşılamaya yönelik düzenlemeleri yapmamıza yardımcı olacaktır.

Yaklaşık 10 dakikanızı alacak anketimize katılımınız için teşekkür ederiz.

Hitit Üniversitesi
                                                                                                                Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı