Ders Kayıtları ve Sistem Kullanımı

2022 Güz dönemi Ders Kayıtlarında yaşanabilecek problemlerde öğrencilerimiz UBYS sistemi üzerinden Danışmanlarına mesaj yada e-mail ile iletiişime geçerek kayıtlanma sürecini 11 Eylül 2022 Pazar günü 23:59'a kadar tamamlamaları gerekmektedir.

Ders kayıtlarında ders seçimi ile ilgili; zorunlu dersler, seçmeli dersler, ders kotaları ve haftalık ders çakışması gibi durumlar için Danışman hocaları ile iletişime geçerek sorunlarını çözmeleri gerekmektedir.

Sistemsel yaşanabilecek diğer problemler için hafta sonu ve mesai dışı vakitlerde Öğrenci İşleri Genel Sorumlusu Fakültemiz öğrenci işleri personeli İ. Hakkı ÜNGAN'a (ihakkiungan@hitit.edu.tr) mail üzerinden kendilerini tanıtıcı bilgilerle ve yaşanan durumla ilgili anlatım yada ekran fotoğrafları ile bildirimde bulunmaları için destek hattı kurulmuştur.Sistemsel problemler ve hatalar için öğrencilerimiz ihakkiungan@hitit.edu.tr mail adresine bildirimde bulunabilirler.