Kayıt Sildirme İşlemleri

2020 Özel Yetenek Sınavı ile Fakültemiz Bölümlerini kazanan ve kesin kaydı yapılan öğrencilerin başka bir üniversiteyi kazanması yada herhangi bir nedenden dolayı kayıt sildirmek istemeleri halinde aşağıdaki dilekçeyi doldurarak fakültemiz sbf@hitit.edu.tr adresine veya 0364 219 37 70 telefon numarasına faks ile (ıslak imzalı şekilde taratarak) göndermeleri gerekmektedir. Evrakın doğruluğunun tespiti için Öğrencilerin kendi telefon numaralarını düzgün bir şekilde yazmaları gerekmektedir. Kayıt silme işlemleri ile ilgili kurul toplantıları 28.09.2020 tarihi ve ilerleyen tarihlerde yapılan başvurulara göre yapılıp kayıt sildirme dilekçesi gönderen öğrencilere sonucu telefon ile bildirilecektir.