2020 Özel Yetenek Sınavı Yedekten Asil Kazananlar Listesi 19

Yedekten Asil Kazananların kayıtları http://kayit.hitit.edu.tr/ adresinden Kullanıcı adı ile sisteme giriş yapılarak Online Kayıt Talebi alınmak suretiyle yapılacaktır. Belirtilen saatler arasında kayıt işlemini gerçekleştirmemiş olanlar haklarını kaybedeceklerdir. Belirtilen süre bitiminde kontenjanların dolmaması durumunda yeni bir yedekten asil listesi ilan edilecektir.

- Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Antrenörlük Eğitimi Bölümü N.Ö. - İ.Ö., Spor Yöneticiliği N.Ö  kontenjanları dolmuş ve yedekten çağırma işlemi tamamlanmıştır.

-24 Eylül 2020 Perşembe günü Fakültemiz öğrencilerin ders seçim işlemleri yapılacağından ve 5 Ekim 2020 tarihinde derslerin online olarak başlayacağından dolayı boş kalan kontenjanları hızlı bir şekilde doldurmak amacıyla yedekten çağrı işlemlerinde herhangi bir bölümden yedekten asile dönüşen öğrenci online kayıt yapmadığı takdirde bir üst tercihi için sıralamaya giremeyecektir.

- Yedekten çağrı işlemlerinde kontenjanlara hızlı yerleştirme yapılabilmesi amacıyla herhangi bir üniversitede sırası geldiği bölümün dengi yada üst bir tercihe kayıtlı olduğu sorgulanan öğrenciler listeye dahil edilmemektedir.

- Kayıt sildirme neticesinde boşalan kontenjanlara Üniversitemizde herhangi bir bölüme yerleşip Öğrenci Numarası alarak kesin kayıt işlemi tamamlanan öğrenciler dahil edilmeyecektir. Ayrıca kayıt sildirmeden dolayı çağrılan öğrenciler içinde kaydırma işlemi yapılmayacak çağrıldığı yere kayıt yaptırmama durumunda haklarını kaybedeceklerdir.

KAYITLAR  04.09.2020 PAZAR GÜNÜ  11.00 - 17.30 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.